Trouwjurk in kleur

Denk je aan een trouwjurk in kleur?

trouwjurk in kleurHeb je een themakleur voor je bruiloft? En denk je ook aan een trouwjurk in kleur? Of houd je het liever bij traditioneel wit met een kleuraccent? Bij Bridal Stories kan het allebei. Wil je een (thema)kleur terug laten komen in je trouwjurk kun je bijvoorbeeld kiezen voor een witte bruidsjurk met accessoires in een kleurtje. Of wat dacht je van een verrassende gekleurde voering? Of ga je voor de gekleurde trouwjurk? Wit staat nu eenmaal niet iedereen even goed. De juiste kleuren (vooral bij je gezicht) laten je stralen! En dat is wel belangrijk op je huwelijksdag.

Wil je absoluut geen standaard bruidsjurk? Je bent heel welkom om stoffen te bekijken en je ideeën en wensen te komen bespreken. Bridal Stories denkt graag mee en ontwerpt en maakt de trouwjurk die echt bij jou past. Of je nu denkt aan zwart-wit of in kleur, alle kleuren bruidsjurken, maten en stoffen zijn mogelijk!

Maak een afspraak bij Bridal Stories
trouwaccessoires in kleur

Trouwjurk met verrassende blauwe voering

Trouwjurk met verrassende blauwe voering