Bruidsshow bij Makeblijde

Bijzondere bruidsshow: flower design en bruidscouture

bruidsshow Flower Design

In januari zijn studenten Flower Design van het Wellant College Houten gestart met de organisatie van een bruidsshow. De studenten gaan aan de slag met ontwerpen en uitvoeren van bruidsbloemwerk. De bruidsshow vindt plaats op de prachtige trouwlocatie Makeblijde (achter het schoolgebouw van Wellantcollege). Om dit te realiseren werken de studenten samen met 6 bekende bloemisten uit de regio. Dit zijn Sarah Dikker, Tommy van Berkel, Ronald Bolderink, Jack Mensinga, Jelte Paap en Annemieke van Brenk. Zij laten zien welke bruidsboeketten en bloemdecoraties er allemaal gemaakt kunnen worden voor een huwelijksdag. Dit is een kans voor de studenten om zich te presenteren op hun vakgebied.

Bruidsjurken van Bridal Storiesbruidsshow bruidsjurk op maat

Tijdens deze avond wordt bruidscouture gepresenteerd van Bridal Stories, omlijst met bruidswerk gemaakt door studenten Flower Design. Bruidsboeketten, bloemaccessoires en ook de locatie is aangekleed met bloemwerk. Bridal Stories is ook aanwezig met een stand, samen met andere professionals uit de trouwbranche. Onder andere een fotograaf, patissier, juwelier, weddingplanner, tentverhuur en drukker van trouwkaarten presenteren zich tijdens de bruidsshow.

Welkom bij de bruidsshow op 8 april

Ga je trouwen, wil je trouwen of ben je nieuwsgierig naar de ontwerpen van Flower Design en Bridal Stories? We nodigen je van harte uit aanwezig te zijn bij de bruidsshow.

Datum bruidsshow: Vrijdagavond 8 april 2016
Tijdstip: 19.00 tot 22.00 uur
Locatie bruidsshow: Makeblijde
Adres: Oud Wulfseweg 3, 3992 LT Houten