Bruidsjurk van ‘Franse’ bruid Inge : Glam the dress!

Birense Fotografie http://birense.nl/

Tijdens een presentatie van bruidsjurken op maat van Bridal Stories ontmoette ik bride-to-be Inge. Inge was gegaan voor een vintage bruidsjurk van oud Frans kant. Vermoedelijk gemaakt tijdens de Tweede Wereldoorlog voor een gelukkige bruid. Of misschien een ‘moetje’ destijds? Het kant van de jurk is prachtig, maar de jurk lijkt verder met grote haast genaaid. Voor Inge heeft Bridal Stories de bruidsjurk gerestyled: het rugdecolleté verlaagd en in een punt, een zijden ceintuur met strik erbij gemaakt, de lagen voering vervangen en de jurk helemaal op maat van de bruid gemaakt. Vele uren precisiewerk besteedden we eraan, met de hand. Met een hoedje erbij van handgemaakt vilt en kralenwerk, in de kleur van het maatpak van de bruidegom. Mmm, zo’n bruidsjurk Franse stijl ontwerp ik graag voor een superromantische bruiloft, misschien die van jou?

Hoedje van vilt hoedje bruid

Begin augustus trouwde Inge met haar lief op een romantisch kasteel. En daarvòòr mocht ze al stralen in haar bruidsjurk tijdens een Glam the Dress fotossessie van Birense Fotografie. Een echt verwenmoment voor Inge als aanstaande bruid, compleet met professionele visagie, bruidskapsel en prachtige foto’s als resultaat. Met de jurk en bruid als stralend middelpunt. En de locatie? Op stal, met het paard van Inge erbij. Fotografe Irina wist de Franse sfeer heel goed te vangen in haar beelden. Kijk je mee?

Bruidsfotografie bij Birense

Bruidsfotografie bij Birense

Bruidsjurk op maat Bruidsfotografie bij Birense