BRUIS: Hét trouwevent dat bruist van de inspiratie!

Birense Fotografie http://birense.nl/

Ga je trouwen?

Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is op trouwgebied? Op zondag 30 oktober van 11 – 17 uur kun je bij BRUIS wedding event het net-even-anders-dan-anders aanbod zien van ontwerpers en ondernemers uit Utrecht en omgeving. Dit event heb ik georganiseerd samen met Irina van Birense Fotografie. Heel erg leuk om te doen! Bridal Stories is ook aanwezig als deelnemer. Ik laat je graag een aantal modellen bruidsjurken zien in de bruidsshow en ook kun je bruidsaccessoires bekijken. Je bent van harte welkom om te komen kijken! Gratis entree.

Doe mee aan workshops, beleef de bruidsshows, proeverijen, muziek en krijg frisse ideeën voor een onvergetelijke bruiloft! Er zijn natuurlijk ook mobiele cateraars om de smaakpapillen te verwennen, met o.a. burgers, pizza uit de houtoven, tapas en wijnen (ook heel lekker als je niet gaat trouwen). BRUIS wedding event vindt plaats bij Hoeve Wielrevelt (Thematerweg 10, Haarzuilens). Een eigentijdse en landelijk gelegen locatie. BRUIS: Hét trouwevent dat bruist van de inspiratie!

Meer weten? Kijk op de Facebookpagina van BRUIS wedding event.

Foto: Birense Fotografie

Foto: Birense Fotografie

 

This entry was posted in Events.