Over Bridal Stories

Bridal Stories, the story

Bruidssjaal van zijde en wolvezels

Bruidssjaal van zijde en wolvezels

Trouwen is een belangrijke verbintenis tussen twee mensen. Op zo’n belangrijke dag wil je je goed voelen. Een jurk draag je de hele dag en moet in alle opzichten ‘passen’.

Inge: “Toen ik zelf trouwde vond ik in de winkels vooral jurken van synthetisch materiaal die in het buitenland massaal worden gemaakt. Het was moeilijk om iets te vinden wat qua model en uitstraling echt bij mij paste. Dat kan ook anders, dacht ik.”

Het idee om zelf bruidsmode te gaan creëren die uniek en persoonlijk is bleef maar door mijn hoofd gaan. Ik ben er van overtuigd dat de outfit van de bruid symbool kan staan voor haar verhaal, haar identiteit. In 2012 begon ik te experimenteren met het maken van bruidsaccessoires, zoals sluiers en sjaals. Al snel kreeg ik de eerste opdrachten en werd Bridal Stories realiteit. Het voelt goed om van betekenis te zijn en bij te dragen aan jullie onvergetelijke huwelijksdag.

Stijlvol, vrouwelijk en eigenwijs

Bridal Stories staat voor originele en exclusieve bruidsmode. Stijlvol, vrouwelijk en eigenwijs. Van elke jurk is er maar één, en die weerspiegelt jouw lifestyle en karakter.