Werkwijze

Hoe werkt Bridal Stories?

We plannen een gesprek in het atelier op een moment dat jou uitkomt. Tijdens de kennismaking met jou als bruid vertel je over jezelf, je ideeën voor de bruiloft en wensen voor je jurk. Je krijgt deskundig advies over stijl, model en kleur(accenten) van de jurk. Tijdens het gesprek maak ik een eerste schets van het ontwerp van jouw jurk.

Accessoires

Ook de bruidsaccessoires kunnen op maat worden gemaakt, zodat ze volledig passen bij het ontwerp van je jurk. Sluier, diadeem, hoed, stola, bolero of jasje, samen zoeken we naar de mooiste combinatie.

Materialenwerkwijze bruidsjurk op maat b

Bridal Stories is avontuurlijk in materiaalgebruik. Met een voorkeur voor natuurlijke materialen vind je veel zijde terug in de ontwerpen.

Maten

Voor elke maat is een ontwerp mogelijk. Met liefde maak ik ook een ontwerp voor je (schoon)moeder of voor de bruidskinderen.

Planning

Het ontwerpen en maken van een bruidsjurk op maat duurt ongeveer 4 maanden. Als je kiest voor het ontwerp door Bridal Stories kom je na circa 10 weken terug voor een eerste passing. Daarna maken we nog een vervolgafspraak voor een passing. In de week voor je bruiloft mag je de jurk nog eens napassen en ophalen. Het ontwerpen en op maat maken van bruidsaccessoires kan meestal al binnen 4 weken.

Wat kost het?

Het ontwerpen en maken van een bruidsjurk is mogelijk vanaf € 1950,-. Accessoires vanaf circa € 50 (bijvoorbeeld een birdcage sluier).

Afspraak maken

De ontwerpen van Bridal Stories vertellen het verhaal van de bruid. Met de elementen materiaal, structuur, kleur en model ontwerp ik jouw droomjurk. Wat is jouw verhaal? Je bent van harte welkom in mijn atelier.

Neem je contact op om een afspraak te maken? Dan neem ik graag de tijd voor jou.

Algemene voorwaarden